Referenssit

Vankan kokemuksen tilitoimisto

Tutustu referensseihimme!

Tilitoimisto MM Laskennalla on vuosien monipuolinen kokemus taloushallinnon alalta. Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavan tilitoimiston palveluita!

TAVATON Oy on ollut MM Yrityspalvelut Oy:n asiakkaana vuodesta 2016 lähtien ja olemme olleet alusta asti tyytyväisiä saamaamme palveluun. Kirjanpito ja palkanmaksu on hoitunut aina ajallaan ja kysymyksiin on vastattu nopeasti sekä ammattitaitoisesti. Voimme lämpimästi suositella MM Yrityspalvelut Oy:n palveluita.

Tämä yrittäjä antaa arvosanaksi 10/10. Monta asiaa olisi itseltä jäänyt huomaamatta/tekemättä, koska tietotaito ei näihin asioihin riitä. Varmasti olen myös säästänyt euron jos toisenkin hyvin hoidetun kirjanpidon ansiosta. Kiitos ja oikein hyvää uutta vuotta!!

Yhteydenpito on sujuvaa ja sekä raportit, että vastaukset kysymyksiin hoituvat nopealla aikataululla. Asioiminen on kaikinpuolin sujuvaa.

Olen ollut erittäin tyytyväinen palveluunne. Aloitin yrittämisen aika tyhjältä pöydältä ja olen saanut apua ja neuvoja jokaiseen tarvittavaan, jopa tyhmään kysymykseen matkan varrella. Kirjanpito sekä muut paperityöt on hoitunut aina ajallaan ja selkeästi. Risuja ei tältä vuodelta ole tarjota Kiitos vuodesta 2022!

MMlaskenta on toteuttanut toiveemme helposta taloushallinnosta hyvin laajasti. Hallituksen puheenjohtajana olen seurannut, kun tietoa tulee niin säännöllisten laskujen maksusta, verojen hoitamisesta ja palkanlaskennasta. Kehitettävää en pienellä kaivamisellakaan keksi, yhteistyömme on mielestäni onnistunut hyvin.

Olette Paulan kanssa just parhaat

MM Laskennan ennakoiva toimintamalli vapauttaa aikaani myymiseen ja palveluiden toimittamiseen. Arvostan kovasti myös saamiani vinkkejä Procountorin monipuolisten työtä tehostavien ominaisuuksien hyödyntämiseksi

MM laskenta on luotettava kirjanpitäjä, ja kaikki kirjanpito on hoitunut selkeästi. Apua on myös aina tarjolla: mikäli tulee kysyttävää, niin Miia ja Paula vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Suosittelen lämpimästi.

Yhteistyö MM Laskennan kanssa on ollut sujuvaa ja saatu palvelu erittäin ammattitaitoista sekä tarvittaessa ohjaavaa. Olen ollut erittäin tyytyväinen heidän osaamiseensa!

Ystävällinen palvelu. Uusi yrittäjä sai tukea, neuvoja ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Helpottaa, kun on ammattilaisen osaaminen ja tuki kirjanpitoasioissa.

Keksintösäätiö on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön MM-Laskenta Oy:n kanssa. Palvelu on jämptiä ja asiat hoituvat kerralla kuntoon. Myös vaikeampien asioiden tekeminen tuntuu onnistuvan hyvin, ja ollaankin käytetty palvelua paljon laajemmin, kuin alunperin suunniteltiin. Mielellämme jatketaan yhteistyötä myös tästä eteenpäin.

Olen käyttänyt k.o. tilitoimiston palveluja usean vuoden ajan. Jo tähän toimistoon siirtyminen oli positiivinen kokemus, sain asiantuntevaa ja hyvää palvelua joka vahvistaa tekemääni päätöstä tilitoimiston vaihtamisesta. Sen jälkeen kaikki on sujunut moitteetta, jopa paremminkin. Toimin yksinyrittäjänä oman toiminimeni kautta ja jo alussa tein selväksi etten halua itse hoitaa mitään kirjanpitoon kuuluvia tehtäviä. Olen saanut huolehtia ja keskittyä omaan osamisalueeseeni ja yhteistyö on sujunut niin hyvin, etten edes mieti kirjanpitoa tai verotukseen liittyviä kysymyksiä. Kirjanpitäjä on pitänyt minut koko ajan ajantasalla esim. ennakkoveroistani, arvioinut niiden määrää ja informoinut minua maksuista. Veroilmoitus on tehty puolestani, kuten ylipäätään kaikki muutkin toiminimen velvoitteet. Tämä kaikki varmaan kuuluu kirjanpitäjän toimenkuvaan, mutta sen lisäksi olen kokenut saavani yksilöllistä ja ystävällistä palvelua. Aloittaessani yritystoimintaani minulla oli paljon epäselviä asioita eikä tilannetta auttanut se, että käytin ensin toista tilitoimistoa joka lupai paljon, mutta lähestulkoon aiheutti vakavia ongelmia verottajan suhteen. MM yrityspalveluilta olen voinut kysyä neuvoa ja aina olen saanut vastauksen. Enää epäselviä asioita ei juurikaan tule vastaan, mutta tiedän, että tavoitan heidät aina tarvittaessa ja he ottavat asian hoitaakseen. Yhteenvetona voin todeta, että suosittelen ja olen suositellutkin MM yrityspalveluja kaikille hyvää ja luotettavaa kirjanpitäjää tarvitseville.

Olen saanut suuresti neuvoa ja apua kaikkeen, Lämpimät suosittelut Paula Rock!

Yhteistyö MM Laskennan kanssa on jatkunut jo vuosia. Yrityksemme toimiala vaihtui, mutta Paulan palvelu on pysynyt yhtä laadukkaana. Voin aina ottaa yhteyttä ja kysyä, jos jokin askarruttaa. Iso suositus!

Hyvä puulaaki, ei tarvi pistää krakaa kaulaan, et uskaltaa avaa oven työvehkeiskin. Hyvä palvelu. Ihmisen asialla.

MM-Laskenta on joustava ja helposti lähestyttävä tilitoimisto. Aina saa vastauksen kysymyksiin, ja kaikki pelaa mutkattomasti. Erityistä plussaa sähköisestä kirjanpidosta, ei voisi tämän helpompaa olla!

MM Laskenta on hoitanut yrityksemme kirjanpidon alusta saakka ilman ongelmia. Yhteistyössä on selvitetty mm. yhtiömuodon muutokset joka meni kaikin puolin nappiin 😊