Yritys

Yrityksen kirjanpito taloushallinnon asiantuntijalta Kouvolassa

MM Laskenta on luotettava ja asiakaslähtöinen tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan vuosien monipuolisella kokemuksella. Asiakaskuntaamme kuuluvat kaikenkokoiset yritykset lukuisilta eri toimialoilta ympäri Suomea. 

Meillä yrityksesi kirjanpito on asiantuntevissa käsissä!

Kokenut ja luotettava tilitoimisto apunasi

MM Laskenta (MM Yrityspalvelut Oy) on toiminut vuodesta 2012 asti. Meillä on kokemusta monien eri toimialojen ja  yhtiömuotojen taloushallinnon hoitamisesta.

Sähköinen taloushallinto helpottaa yrittäjän arkea

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki sähköiset taloushallinnon palvelut. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa saumattoman ja joustavan yhteistyön yrittäjän ja tilitoimiston välillä. Voit teettää meillä yrityksesi taloushallinnon kokonaisvaltaisesti tai hyödyntää palveluitamme vain tarvitsemiltasi osin.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa esimerkiksi maksatuksen siirtämisen tilitoimistolle lomasi ajaksi. Käytössämme ovat Procountor- ja Netvisor-ohjelmistot, jotka taipuvat niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin. Pienikin yritys voi tehostaa helposti toimintaansa sähköistämällä taloushallinnon!

Palvelemme monipuolisesti – tarvitsetko lisäpalveluita tai paperista kirjanpitoa?

Teemme kirjanpidon myös perinteisesti paperilla toiveidesi mukaisesti. Hoidamme myös esimerkiksi rästiin jääneet kirjanpidot, vero-oikaisut ym. 

MM Laskennan ammattilaiset ovat vain puhelinsoiton päässä! Kerromme mielellämme lisää taloushallinnon palveluista.